Gratis Multi-Gyn Actigel of Multi-Gyn FloraPlusACTIE VOORBIJ 

Koop een actieverpakking Multi-Gyn actigel t.w.v. €15,95 of Multi-Gyn FloraPlus t.w.v. €16,95. Vind jij het gekochte product het geld niet waard? Dan mag je het volledige aankoopbedrag terugvragen en heb je alsnog gratis een Multi-Gyn kunnen (af)testen.

Multi-Gyn ActiGel is een effectieve behandeling tegen bacteriële vaginose, verlicht snel bijkomende klachten en voorkomt terugkerende ongemakken.
Multi-Gyn FloraPlus behandelt vaginale schimmelinfecties, verlicht klachten binnen 15 minuten en voorkomt terugkerende schimmelinfecties.

Wanneer je kiest voor een 100%  cashback dan zijn dit de stappen die je moet ondernemen:

  • Vul de ‘Niet tevreden? Geld Terug’ vragen in op de actiepagina van Multi-Gyn
  • Je ontvangt een referentienummer in je mail
  • Stuur de originele verpakking, de kassabon en je referentienummer op naar het adres in de bevestigingsmail

Wel dient de verpakking binnen 6 weken na aankoop opgestuurd te zijn. Als je het product online hebt gekocht geldt een print van de bevestigingsmail als de kassabon!

Je herkent de actieverpakking aan het paarse cirkeltje met de tekst ‘niet tevreden geld terug’ op de voorkant van de verpakking.

Voldoet het product aan je wensen? Ben dan vooral dankbaar voor de oplossing die deze fabrikant je heeft geboden. Valt het tegen? Dan heb je in ieder geval gratis Multi-Gyn kunnen proberen en heb je geen geld verspild.

probeer gratis Multi-Gyn Actigel of FloraPlus
.