Gratis muziek luisteren en streamen via Nonoki

De 100% gratis App Nonoki is hét alternatief voor Spotify, waarmee je reclamevrij muziek kan luisteren, downloaden en streamen. Je krijgt toegang tot een database met miljoenen hits, flops en alles er tussenin. Verdeeld over maar liefst 43 categorieën kan iedere muziekliefhebber met deze app naar hartenlust streamen en genieten.

De nieuwe gratis muziek- en videostreamingservice maakt gebruik van de immense Youtube database. Maak je eigen afspeellijsten en ontdek de nieuwste nummers gepersonaliseerd op basis van je voorkeuren. Je kan je muziek vervolgens via alle denkbare apparaten afspelen. Of downloaden, zodat je er van kan genieten ook wanneer je niet online bent.

Je kan Nonoki zowel draaien op je Android App als op je IOS App.

Het reclamevrije Nonoki is 100% gratis én je gegevens worden vertrouwelijk beschermd. Ook beweert de app zelf geen plannen te hebben om een abonneeservice op te zetten. Wat is dan het verdienmodel? Momenteel bevindt de app zich in de zogenaamde Bèta fase. Nonoki heeft verklaard dat er op de middellange termijn waarschijnlijk een ‘Premium Plan’ wordt gelanceerd dat ook dan veel goedkoper dan andere streamingsdiensten blijft.

Voorlopig kan je dus gratis en voor niks muziek luisteren en gebruik maken van deze geweldge app. Als je het niks vindt is Spotify zo weer geïnstalleerd 🙂

Kijk ook eens bij de andere gratis acties waarbij je spullen, eten of diensten mag testen en proberen.

gratis muziek luisteren nonoki
.