Gratis Nationale Rokers Onderzoek

Rook jijzelf of iemand in jouw nabije omgeving? Doe dan gratis mee aan het Nationale Rokers Onderzoek. Als dank krijg je een gratis en vrijblijvend persoonlijk advies van Stichting Stop Bewust om succesvol te stoppen met roken!

Met de hulp van de specialisten van Stop Bewust vergroot je de slagingskans om af te rekenen met deze hardnekkige verslaving tot wel 10 keer. En dan moet je niet aan een gouden standaardformule denken, die je je alleen even eigen moet maken om er vandaag op morgen mee te stoppen. Juist niet. Want als die gouden formule zou bestaan dan zou het rookprobleem anno 2024 niet meer zo hardnekkig en wijdverspreid zijn. In het telefoongesprek volgend op het achterlaten van je gegevens wordt je op maat geadviseerd. En dan met name over de stopmethodes die de grootste kans van slagen zouden kunnen hebben in jouw specifieke situatie..

Dankzij het Nationaal Preventieakkoord worden reguliere programma’s die gericht zijn op het stoppen met roken bij de meeste zorgverzekeraars niet meer van je eigen risico afgetrokken. Ook vanuit de basisverzekering is er in veel gevallen een jaarlijkse (volledige) vergoeding mogelijk. Laat je goed informeren door de specialisten van de stichting en je zorgverzekering.

Ken je iemand die rookt en baat kan hebben bij dit gratis advies? Deel dit bericht dan met hen, want samen kunnen we het verschil maken.

Doe gratis mee aan het Nationale Rokers Onderzoek 2023
.