Gratis Nationale Tuinvogeltelling + special ‘Vogel Voeren’

Schrijf je gratis in voor de Nationale Tuinvogeltelling van 2024 en ontvang een gratis exemplaar van de speciale gids ‘Vogels Voeren’ om je optimaal voor te bereiden. Het voederen van vogels is niet alleen een leuke bezigheid, maar het komt ook de vogels zelf ten goede, vooral tijdens de koude wintermaanden. Wat het nog boeiender maakt, is dat vogels de gewoonte krijgen om je tuin te bezoeken in aanloop naar de Tuinvogeltelling. Hierdoor zijn er meer vogels aanwezig om te observeren en te tellen.

Door deel te nemen aan de Tuinvogeltelling draag je bij aan het vergaren van waardevolle gegevens over de vogelpopulaties in Nederland. Het is een unieke gelegenheid om meer te leren over de prachtige vogels die onze leefomgeving delen en om een verschil te maken voor hun welzijn.

Schrijf je nu in, maak je tuin vogelvriendelijk en bereid je voor op een boeiende ervaring tijdens de Nationale Tuinvogeltelling in 2024. Samen kunnen we bijdragen aan het behoud van onze gevederde vrienden.

Note: je ontvangt ook een gratis kortingscode van 15% op vogelvoer en andere vogel gerelateerde artikelen. Als je ook nog eens lid bent van de Vogelbescherming dan komt de ledenkorting er ook nog eens bovenop.

Kijk verder in ons blog voor alle andere gratis magazines, specials en tijdschriften van Nederland.

Kijk verder in ons blog voor alle andere gratis magazines, specials en tijdschriften van Nederland

Nationale Tuinvogeltelling 2024
.