Gratis zonnepanelen offertes vergelijken

Omdat er zo’n groot verschil zit tussen de kosten van zonnepanelen per aanbieder is het verstandig de prijzen van alle partijen naast elkaar te leggen. Via offertevergelijker kan je gratis en vrijblijvend offertes van zonnepanelen met elkaar vergelijken en zo de voordeligste deal eruit pikken.

Zonnepanelen leveren niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door een hoog rendement, zelfs op bewolkte dagen. Je bespaart jaarlijks honderden euro’s op je energierekening, afhankelijk van het aantal panelen en de stand van je dak.

De kosten van zonnepanelen verschillen per aanbieder. Vergelijk daarom prijzen en ontvang tot drie vrijblijvende offertes. Gemiddeld kosten tien zonnepanelen €4.650, inclusief btw, montage en omvormer. Met het hoge rendement verdien je deze investering in 7 tot 10 jaar terug.

Hier zijn enkele tips: vergelijk altijd meerdere offertes en vraag btw terug bij particulier gebruik. Vraag je panelen aan voor een monumentaal pand? Controleer dan of je een vergunning nodig hebt.

Het is sowieso aan te raden minimaal 3 offertes van zonnepanelen aanbieders te vergelijken, via offertevergelijker vergelijk je ze allemaal in één keer gratis! Je bespaart tijd en tot wel 30% op de kosten. Ontdek nu de mogelijkheden voor jouw zonnepanelen!

Alle ervaren specialisten zijn aangesloten!

Doorklikken voor alle gratis mogelijkheden om geld te besparen! Meer energie gerelateerde aanbiedingen vind je hier.

gratis zonnepanelen offertes vergelijken via offertevergelijker
.