Gratis officiële EK 2020 uitgifte muntACTIE VOORBIJ 

Vraag nu gratis de officiële, zwaar verzilverde, UEFA EK 2020 uitgifte aan. Je betaalt alleen €3,95 inpak-en verzendkosten en zit verder nergens aan vast! De actie is dus afgezien van de handelingskosten van €3,95 100% gratis en vrijblijvend.

We gaan er van uit dat het Europees Kampioenschap 2020 vanaf 11 juni 2021 toch écht gaat beginnen. Oranje gaat een gooi doen naar de titel met een sterke generatie voetballers. Ter gelegenheid hiervan heb je nu dus de unieke kans een gratis EK 2020 aandenken te bemachtigen. Wie weet hoe historisch deze munt in de toekomst gaat worden!

Deze zwaar verzilderde uitgifte is echt 100% gratis en maakt geen deel uit van een collectie waaruit vervolgzendingen volgen. Bevalt de munt om de één of de andere reden niet? Dan heb je 14 dagen om zonder reden van opgave afstand van de verzending te doen. Je kunt de munt dan kosteloos retour afzender sturen.

In totaal worden er slechts 25.000 exemplaren van deze EK collectors items gratis verstrekt. Ben er dus heel snel bij, wat op = op!

Ontvang een gratis officiële EK 2020 uitgifte munt!

Update! Deze actie is verlopen, klik door voor meer gratis munten.

Ontvang een gratis EK 2020 uitgifte munt
.