Gratis ON THAT ASS boxershort uitkiezen t.w.v. €9,99

Bij ON THAT ASS mag je nu gratis een unieke boxershort uitkiezen. Kies voor één van de vele unieke kleurrijke prints óf kleurrijk zonder prints. Zowel voor mannen als voor jongens aan te vragen. De boxershorts van On That Ass zijn van erg goede kwaliteit en zijn prachtig om te zien. Iedere maand verschijnt er een nieuw uniek ontwerp die je kunt bestellen.

Je bepaalt zelf of énGratis On That Ass boxershort hoe lang je meedoet, want er zijn geen verplichtingen. Na de eerste gratis zending ontvang je maandelijks een nieuwe exclusieve boxershort voor €9,99. Op de website van Onthatass mag je zelf aangeven welke voorkeur je hebt, zodat je altijd een boxer ontvangt die naar jouw zin is. De maandelijkse kosten zijn overigens inclusief bezorging en vervolgzendingen zijn ten alle tijden opzegbaar. Je zit dus nergens definitief aan vast en er zijn absoluut geen verplichtingen!

Ook wanneer je het alleen bij je eerste gratis boxershort wilt houden dan is dat geen enkel probleem. Als je dit binnen 10 dagen na ontvangst aangeeft via de website van Onthatass, dan volgt er ook geen vervolgzending. Is je boxershort wel in de smaak gevallen? Dan ontvang je je volgende boxershort in de week van de 23ste van de daaropvolgende maand. Je kan je lidmaatschap overigens gemakkelijk zelf stopzetten onder het kopje ‘membership’. Zo simpel is het!

Klik verder voor meer gratis acties en spullen voor mannen!

Ontvang een gratis On That Ass boxershort
.