Gratis OPPO A17 Smartphone + 50% korting + €50 reischeque bij LebaraACTIE VOORBIJ 

Stap over naar een voordelig SimOnly abonnement van Lebara (via het 4G Netwerk van KPN) en krijg een gratis OPPO A17 Smartphone t.w.v. €175 cadeau! Geniet 6 maanden van 50% korting en van een gratis reischeque t.w.v. €50 voor je volgende reis via Corendon! Ook worden de aansluitkosten van €15 niet in rekening gebracht.

Je krijgt je OPPO al bij een 2-jarig SimOnly abonnement met minimaal 10GB. In de praktijk betaal je dan €12 per maand, waarvan je de eerste 6 maanden 50% korting krijgt. Dan betaal je dus maar €6 per maand. Daarnaast kun je voor een habbekrats extra’s op je abonnement nemen, zoals onbeperkt bellen en sms’en voor €1 extra. Of wat dacht je van ultra snel internet bovenop het toch al snelle 4G KPN netwerk voor €0,50? In het eerste jaar dus voor maar een kwartje per maand extra!

De OPPO A17 is voorzien van een 5000mAh-batterij. Hiermee ben je de hele dag onafgebroken online, ook bij het gebruik van meerdere apps of media tegelijkertijd bijvoorbeeld. Een andere mooie feature aan deze smartphone is de intelligente dimmer met een 100% DCI-P3 kleurengamma. Dankzij de ingebouwde 50 MP-camera is de telefoon uitgerust met een bijna perfecte beeldresolutie.

Deze deal is van tijdelijk aard, dus profiteer snel, voordat je te laat bent!

Klik door voor alle acties met gratis XXL welkomstcadeaus of voor meer gratis gadgets. Liefhebbers van geld besparen kunnen hier terecht!

Krijg een gratis OPPO A17 Smartphone
.