Gratis Oral-B elektrische tandenborstel & Healthcheck t.w.v. € 35ACTIE VOORBIJ 

Ben jij er al aan uit welke zorgverzekering je gaat afsluiten? Waarschijnlijk niet, want soms zie je door de bomen het bos niet meer, zoveel keuze is er. Iedere zorgverzekeraar heeft verschillende vergoedingen en aparte afspraken met ziekenhuizen. Ook het aanbod en prijs van aanvullende verzekeringen is bijna niet te overzien, zoveel verschillen zijn er.

Om jou te helpen de meest geschikte (en goedkoopste) zorgverzekering te vinden, heeft Zorgkiezer.nl voor jou een slimme vergelijker. Deze vergelijkt maar liefst 55 zorgverzekeraars. En de keuze voor de beste verzekering hangt af van jouw wensen. Zorgkiezer.nl is geheel onafhankelijk, dus je bent gegarandeerd van een eerlijk advies.

Om je te stimuleren over te stappen via Zorgkiezer.nl, krijg je nu tijdelijk een gratis elektrische tandenborstel van Oral-B cadeau! Deze wordt per post naar je toegestuurd. Ook kun je gratis gebruik maken van een Healthcheck bij Sportcity t.w.v. € 35. Overstappen van zorgverzekering kan tot en met 31 december 23.59 uur.

Tip: lees ook onze blog over hoe je makkelijk geld kunt besparen met het overstappen van zorgverzekering.

Gratis elektrische tandenborstel
.