Gratis originele massief Zilveren Halve Gulden uit 1930!ACTIE VOORBIJ 

Ontvang nu een gratis authentieke massief Zilveren Halve Gulden uit 1930! Je betaalt enkel €3,95 aan inpak- en verzendkosten en je zit nergens aan vast, deze actie is dus ook geen onderdeel van een abonnement.

Deze Halve Gulden werd direct na het ontstaan van Het Nederlands Koninkrijk in 1818 geïntroduceerd in ons monetaire muntenstelsel. In totaal zijn er 4 vorsten op deze prachtige zilveren munt afgebeeld. Koning Willem I was de eerste, gevolgd door Willem II, Willem III en als laatste Koningin Wilhelmina. De laatste slag van de Halve Gulden vond plaats in 1930! Deze unieke munt wordt je nu dus gratis aangeboden.

De distributeur is Munt Online. Geen schimmige partij, geen haken en ogen achteraf zoals bij sommige andere organisaties. What you see, is what you get! Zo blijkt ook uit de Algemene Voorwaarden: “De GRATIS uitgifte/herslag/munt die wij aanbieden is nooit een onderdeel van een collectie waarbij verdere ongewenste vervolgzendingen volgen. De gratis uitgifte/herslag/munt is een losse aanbieding.

Wil jij een begin maken met of juist je muntenverzameling uitbreiden? Dan mag deze gratis massief Zilveren Halve Gulden niet ontbreken! Reageer snel als je wilt profiteren, want de oplage is zeer beperkt.

 

Ontvang een gratis massief Zilveren Halve Gulden
.