Bij het Loopsterpanel verdien je keiharde euro’s in de vorm van gratis PayPal tegoed met het deelnemen aan online onderzoeken. Na je inschrijving is het de bedoeling dat je een kennismakingsvragenlijst invult, zodat je gekoppeld kan worden aan de onderzoeken die bij je passen.

Als je begint staan er direct (op moment van schrijven) 36 enquêtes voor je klaar! Uiteraard bepaal jij zelf aan welke jij meedoet, maar het mooie aan het Loopsterpanel is dat je vooraf exact ziet hoe lang een onderzoek duurt en hoeveel het oplevert. De minimale opbrengst van één enquête is €0,50, maar op dit staan er ook onderzoeken open die tussen €1,50 en €2,80 opleveren.

Zodra je €10 bij elkaar hebt verdiend kan je het bedrag al op je PayPal account toevoegen! Word je rijk van het Loopsterpanel? Nee, maar je kan er vrijwel ongemerkt een heel lekker spaarpotje mee opbouwen. Jij bepaalt aan welke onderzoeken je meedoet en waar en wanneer je dit doet. Jij houdt de regie! Een ander punt waarin dit panel zich onderscheidt is het gebruikersgemak. Alles word je direct duidelijk, zodra je met je eigen account aan de slag gaat!

 

Heb jij nog wat tijd over en vind jij het deelnemen aan online onderzoeken een leuke bezigheid? Combineer dan eens een aantal van de best betalende online onderzoeksites van Nederland en verdien honderden euro’s per maand bij. In cadeaubonnen of in keiharde euro’s. De stelregel is dat je per panel gemiddeld een kwartiertje per dag bezig bent en hier tussen €75 en €125 per maand aan overhoudt! Een welkom appeltje voor de dorst in een tijd waarin de inflatie hard toeslaat in de Nederlandse huishoudens. Doe er je voordeel mee!

 

Verdien gratis PayPal tegoed
.