Gratis Postzegelvel Koning Willem-Alexander (+gratis verzending)ACTIE VOORBIJ 

Vraag het 100% gratis officiële Postzegelvel “10 Jaar Koning Willem-Alexander” aan. Zonder vervolgzendingen wordt dit exclusieve collectors item gratis naar je verstuurd. Mits je op tijd bent in dit geval. Dit zeer gewilde Postzegelvel heeft een beperkte oplage van 15.000, dus de verwachting is dat de gratis uitgiftes ruim voor het moment van de inschrijvingsdeadline (30 april) vergeven zullen zijn.

Jubileum Koning Willem-Alexander

Het Postzegelvel “10 Jaar Koning Willem-Alexander 2013-2023”, met 4 postzegels heeft een nominale waarde van €3,96. Ze zijn fraai gedecoreerd met afbeeldingen van de Koning en Koningin Maxima. Zijne Majesteit werd op 30 april 2013 beëdigd. Foto’s van het koningspaar op die bewuste dag versieren het postzegelvel.

Het aantal te bestellen postzegelvellen per huisadres is gelimiteerd tot één. Logisch gezien de run of deze hebbedingen met hoge verzamelwaarde.

Geen vervolgzendingen

Zoals beloofd volgen op deze gratis zending geen vervolgzendingen. Die irritante manier van mensen in een abonnement rommelen is inmiddels alweer een tijdje voltooid verleden tijd. Dit lezen we erover terug in de actievoorwaarden van Munt Online:

De GRATIS uitgifte/herslag/munt die wij aanbieden is nooit een onderdeel van een collectie waarbij verdere ongewenste vervolgzendingen volgen. De gratis uitgifte/herslag/munt is een losse aanbieding.” Er wordt overigens wel over vervolgzendingen gesproken, maar dit is altijd in combinatie met een duidelijk abonnement op collecties. Dat is nu natuurlijk niet het geval.

Deze actie is dus 100 gratis én vrijblijvend!

Gratis postzegelvel half mei binnen!

Als je er op tijd bij bent dan ontvang je het Postzegelvel ongeveer halverwege mei in je brievenbus. Ze worden namelijk gedrukt in de week van 30 april. Uiterlijk 2 weken later valt de envelop bij je binnen!

Meer Herdenkingsuitgiften

Een andere actie die nog altijd loopt ter ere van het 10 Jarig Koningschap Jubileum van Willem-Alexander is de gratis Herdenkingsuitgifte “10 Jaar Koning Willem-Alexander”. Een prachtige vergulde Jubileummunt met een portret van de Koning. Om je collectie helemaal compleet te maken zou je ook nog €2 van jezelf kunnen omwisselen voor de Herdenkingsmunt “Dubbelportret”. Een dubbelportret met de Koning en Prinses Beatrix.

Overigens loopt er nog een scherpe postzegelaanbieding momenteel. Eentje op maat van de echte verzamelaars. 4*4 Jubileum Postzegelpakketten ‘Ons Vorstenhuis’ tegen 50% korting van €29,95 voor maar €14,95.

Vraag een gratis postzegelvel aan van Koning Willem Alexander
.