Gratis proeflenzen + gratis starterskit + gratis oogmeting bij Pearle

Bij Pearle kan je nu gratis setjes proeflenzen aanvragen. Maak een afspraak voor een gratis oogmeting t.w.v. €35 en je krijgt bij je gratis lenzen ook een handige starterskit met allemaal tips & trics om het dragen van lenzen te vergemakkelijken.

Die afspraak kan je maken bij iedere Pearle vestiging in Nederland. Check hier waar de Pearle winkels in jouw buurt te vinden zijn.

Tijdens de oogmeting wordt vast gesteld wat de sterkte moet zijn van de lenzen waarmee jij naar buiten loopt. De contactlensspecialisten van Pearle testen net zolang totdat jij volkomen tevreden bent. Je krijgt vervolgens een proefset van 5 iWear daglenzen, samen met een starterskit mee. Hierin vind je allerlei tips over het dragen van lenzen.

Dan moet je denken aan hoe je je lenzen het beste in en uit doet en hoe lang je ze mag dragen. Maar ook word je gerust gesteld als je de eerste keer bijvoorbeeld wazig ziet.

Als je overstapt van bril naar lens dan is het overigens ook aan te raden om een oogmeting te doen, omdat de sterkte van een bril en lenzen namelijk niet hetzelfde is.

O ja, bevallen de proeflenzen toch niet? Dan krijg je zonder morren nieuwe setjes mee!

krijg gratis proeflenzen bij Pearle
.