Gratis proefles Duck Typen + 25% korting

Wil jij je kind(eren) eens kennis laten maken met de Vrolijkste Typecursus van Nederland? Vraag dan een gratis proefles Duck Typen aan en je kind leert blind typen als een echt verslaggever van de Duckstadkrant.

Het enige wat je thuis nodig hebt is een computer of laptop met internetverbinding. Kinderen leren met Duck Typen spelenderwijs de toetsen blind te vinden. De cursus houdt ze gemotiveerd, doordat spelletjes en leeroefeningen elkaar afwisselen. In totaal zijn er ruim 200 oefeningen van spel tot serieus! Mocht jij besluiten door te gaan met de cursus dan krijg je tijdelijk 25% korting!

Mocht je je trouwens afvragen wat je kind heeft aan de vaardigheid ‘blind typen’, lees dan de onderstaande opsomming eens die we voor je hebben opgesteld:

  • Je werkt sneller (120 aanslagen per minuut). Dit kan bijvoorbeeld significante tijdwinst opleveren tijden toetsen op school, waardoor meer tijd besteed kan worden aan de inhoud van de antwoorden.
  • De taalvaardigheid wordt er mee versterkt, zowel grammaticaal als qua spel- en opstelvaardigheden
  • Doordat je niet naar je toetsenbord kijkt neem je een andere lichaamshouding aan. Rugproblemen worden hiermee voorkomen.

Je schenkt er je kind in ieder geval een extra vaardigheid mee war hij of zij levenslang profijt van heeft!

Neem een gratis proefles Duck Typen
.