Gratis proefnummer RADAR+ Magazine t.w.v. €4,79ACTIE VOORBIJ 

Nieuwe inschrijvers voor de nieuwsbrief ontvangen een gratis proefnummer van het RADAR+ Magazine. Een boeiend tijdschrift met geld besparen als hoofdthema. Vol praktische tips en advies om slim om te gaan met je geld, gezondheid en duurzaamheid.

Het magazine, gelieerd aan het bekende consumentenprogramma Radar, bevat informatieve artikelen over uiteenlopende onderwerpen. Van consumentenzaken, zoals financiën en technologie, tot lifestylethema’s, zoals reizen, voeding en wellness. Of je nu wilt weten hoe je slim kunt besparen op je boodschappen, hoe je het beste om kunt gaan met nieuwe technologische trends, of hoe je gezonder kunt leven, Radar+ geeft deskundig antwoord op al dit soort vraagstukken.

Aangevuld met interessante interviews, inspirerende verhalen en praktische tips, probeert het tijdschrift de Nederlandse consument (prijs)bewuster te maken. Én wat juridische bagage mee te geven. Wat zijn je plichten, maar zeker ook je rechten?

Als je nu inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je direct de digitale versie van het magazine in je mailbox. Wil je het proefnummer op papier ontvangen? Dan wordt een bijdrage van €2 gerekend. Je krijgt RADAR+ Magazine dan binnen 2 weken thuis gestuurd.

Of kijk in ons blog voor alle andere gratis magazines en proefnummers van Nederland.

Ontvang een gratis proefnummer van RADAR+ Magazine
.