Gratis proefnummers

Van veel tijdschriften zijn er tegenwoordig wel gratis proefnummers die je mag aanvragen. Ook de bezorging van het tijdschrift of de krant is meestal gratis. Op deze manier mag je kennis maken met het tijdschrift en kun je bekijken of je het een leuk blad of krant vind. Naast een gratis proefnummer zijn er ook hele goede aanbiedingen waarbij je meerdere exemplaren voor maar een paar euro kunt krijgen. Wij hebben altijd de beste aanbiedingen en gratis acties voor jou verzameld.

Ontvang nu gratis de VARAgids. Deze klassieker is veel meer dan een tv-gids. In ieder nummer vind je spraakmakende columns en artikelen over diverse onderwerpen. Vraag je proefnummer nu aan!

Als jij dit Woordraad spelletje oplost maak je gratis kans op fantastische prijzen als een Samsung Galaxy Tab A8. Je krijgt sowieso 4 weken gratis toegang tot Tijdschrift.nl, waarmee je onbeperkt alle tijdschriften kan lezen.

Je leest nu je favoriete krant 4 weken maar €4! Of kies voor het digitale proefabonnement van 8 weken en krijg toegang tot alle Premium artikelen. De bezorging stopt vanzelf, je zit dus nergens aan vast!

Heb jij een kind tussen de 5 en 9 jaar oud? Verras hem of haar dan nu met een doorlopend gratis abonnement van LEGO Magazine! Superleuk voor zowel jongens als meiden! Gratis thuis bezorgd, zonder enkele verplichting!

Ben jij in blijde verwachting? Dan mag je gratis het nieuwe glossy tijdschrift Zwanger Magazine aanvragen. Is je baby geboren? Dan krijg je ook nog een gratis babycadeau als je de aanvraag uiterlijk 6 maanden na de geboorte doet.

iPads, verschillende type tablets, XXL Airfryers, cadeaukaarten van de grote winkels en webshops, keuze uit verschillende cadeaupakketten en megakortingen tot …

Vraag nu een gratis exemplaar van het Visie magazine aan. Het tijdschrift van de EO is geschikt voor het hele gezin en staat vol met inspirerende verhalen over mens en samenleving, persoonlijke ervaringen en mediatips.

Max Magazine is op zoek naar 1.000 deelnemers voor het Landelijk TV Onderzoek 2024. Deelnemers worden beloond met een gratis tv gids van Max Magazine en maken kans op een Bol.com cadeaubon t.w.v. €20.

Lees gratis een maand het vernieuwde Blendle Premium. Alle (1000+) kranten en tijdschriften in 1 handige app. Eenvoudig op te zeggen binnen de maand als het je niet bevalt!

Neem nu een bijna gratis proefabonnement op Dagblad Trouw. Je betaalt slechts €4 voor de gehele periode. Het abonnement verloopt automatisch!

Vraag nu een gratis en vrijblijvend proefnummer van MAX Magazine aan. Onder de aanvragers wordt ook nog eens meerdere Bol.com cadeaubonnen t.w.v. €20 verloot!

Vraag gratis de Stella brochure aan en laat je inspireren door dik 40 pagina’s met alle modellen elektrische fietsen van Nederland. Tijdelijk profiteer je ook van kortingen tot 40%!

Heb jij plannen om op termijn je badkamer te verbouwen? Vraag dan nu gratis het vrijblijvende badkamer inspiratie magazine van Mobilae aan. Met alle trends voor iedere prijsklasse! Met veel aandacht voor het veiliger maken van je badkamer.

Ontdek de kranten uit jouw regio al vanaf €1 per week. Weet je niet welke regiokranten voor jou allemaal interessant kunnen zijn? Doe dan de postcodecheck en bekijk de aanbiedingen.

Bij de Vereniging Homeopathie kan je nu gratis de Homeopathiewijzer aanvragen. Een handig gidsje dat een alfabetisch overzicht bevat van de meest voorkomende …

Vraag nu een gratis proefnummer PRO aan en laat je informeren en inspireren door de diepgaande achtergrondartikelen over onderwerpen als de ontwikkeling van Google en de ethiek Artificial Intelligence. Lees verder voor meer details..

Vanwege het 75-jarige jubileum lees je het Algemeen Dagblad nu 6 weken lang voor slechts €10. Na deze proefperiode stopt de gratis bezorging vanzelf en zit je dus nergens aan vast.

Lees nu gratis 4 weken je favoriete regionale of landelijke krant (keuze uit 11 dagbladen). Je betaalt enkel €1 per week aan bezorgkosten. Na die periode stopt je proefabonnement vanzelf!

Lees nu 4 weken hét showbizz-en royaltyblad Story voor €4. Het proefabonnement stopt vanzelf en je kan online de eerdere nummers ook nog eens teruglezen. Inclusief gratis bezorging!

Vraag nu gratis de DIER special aan bij de Dierenbescherming! In het magazine van deze onmisbare dienst vind je prachtige fotoreportages en achtergrondartikelen …

Ontvang nu gratis het Wijnbeurs Magazine en ontdek een gloednieuw tijdschrift dat je helpt om nog meer van wijn te genieten. In dit prachtig vormgegeven tijdschrift vind je …

Lees nu 8 weken lang alle (Premium) artikelen van de Volkskrant voor maar €6! Of krijg 4 weken lang de papieren krant op je deurmat voor €6. Na deze proefperiode stopt het abonnement vanzelf.

Readly heeft een topactie voor jullie! Je kunt nu, twee gratis maanden gebruik maken van Readly! Met Readly krijg je onbeperkt toegang tot meer dan 4.100 gratis tijdschriften!

Autoliefhebbers opgelet! Ter kennismaking kan je nu gratis de digitale editie van TopGear Magazine 206 lezenIn dit nummer van het toonaangevende maandblad komen de volgende …

Ja kan gratis de luxe mini glossy Sabina aanvragen én de bijbehorende film via de gratis kijklink bekijken. Het hoofdverhaal gaat over hoe Sabina de moordenaars van …

.