Vraag nu een gratis proefverpakking aan van één van de 4 natuurlijke gezondheidsproducten van Wapiti. De inhoud is goed gevuld, zodat je alle gelegenheid krijgt het door jou gevraagde product uitgebreid te testen en keuren.

Update! Doordat de site waar deze actie op staat weleens hapert kan je de proefverpakking het beste als volgt aanvragen: Ga naar de website van emonta.nl en klik op het tabje “Proefverpakking”. Lukt het nu nog steeds niet? Probeer dan eens een andere browser of surf in de incognitomodus!

Welke product wil jij gratis testen?

  • DarmMild (20 tabletten), ter ondersteuning van de regelmatige stoelgang
  • Darmfunctie Complex (20 dragees), bevordert een goede darmwerking
  • Nachtrust Forte (10 tabletten), bevordert een goede en gezonde nachtrust
  • Tai-Ginseng (ml), versterkt de levenskracht

De proefverpakking is gratis, de verzending kost €2,50, maar dan heb je ook wat! De inhoud van het proefpakket is ruim genoeg om erachter te komen of Wapiti hét middel is om je te helpen bij je klachten. Baat het niet, dan schaadt het ook niet. Het proefpakket is geen onderdeel van een abonnement, dus je zit nergens aan vast!

Let Op! Deze “gratis proefverpakking Wapiti actie” is niet altijd actief. Het gratis probeerpakket, genoeg voor 6 weken gratis voedingssupplementen van VitaePro, is dat wel. In deze veelzijdige all-in capsules vind je alle vitamines, mineralen en bouwstoffen ter bevordering van de soepelheid van je gewrichten, kraakbeen, botweefsel én spieren. Daarnaast word je weerstand, hart én energielevel verstevigd bij dagelijkse inname!

Vraag nu een gratis proefverpakking Wapiti aan
.