Verlopen

Gratis ‘puppy Reza’ 4 weken lang volgen!

Op de foto zie je puppy Reza. Dit dotje is nog maar een paar weken oud en verblijft op dit moment nog bij haar fokgastgezin. Dat is in deze fase heel belangrijk, omdat ze lekker kan spelen met haar broertjes en zusjes en de moederwarmte- en liefde nog nodig heeft en kan opzoeken. Op korte termijn is Reza klaar voor de volgende fase in haar leven en gaat ze naar haar puppypleeggezin. Wil jij de eerste 4 weken van deze ‘diepe sprong’ op de voet volgen? Meld je dan snel gratis en vrijblijvend aan en volg puppy Reza in haar volgende ontdekkingsreis in haar nog zo prille leventje.

Update! Deze actie is helaas verlopen. Kijk gauw verder naar alle andere gratis acties voor dieren.

Als je je hebt ingeschreven ontvang je gratis 4 weken lang allerlei (sp)updates in je mail over deze bijzondere puppy. Dan moet je denken aan berichten met leuke foto’s, anekdotes en verhalen over Reza! Het (nu nog) goldenretrievertje wordt op termijn klaargestoomd om als blindengeleidehond slechtziende mensen in hun dagelijks leven bij te staan. Deze kleine rakker gaat nog heel plezier geven dus!

Na afloop van de 4 weken zul je geen mails meer ontvangen van KNGF Geleidehonden en je kunt je op elk moment afmelden voor de mailing over puppy Reza!

Ja, ik wil puppy Reza 4 weken lang volgen!

Testnugratis.nl
Logo