Verlopen

Gratis Raintap Regenton t.w.v. €350 bij 1 jaar Vattenfall

Kies nu voor één jaar groen stoom en mixgroen gas van Vattenfall en ontvang er een gratis Raintap Regenton cadeau bij. Handig voor jezelf en een goede bijdrage aan het duurzaam omgaan met water.

De Raintap Regenton vangt namelijk 250 liter regenwater op, dat je gemakkelijk omhoog haalt met de voetpomp aan de onderkant van de ton. Met de bijgeleverde kraan en spoelbak heb je zo een superhandige wasbak in je tuin staan. Je tuinslang aansluiten op de Raintap is een fluitje van een cent. Zo bespaar je kraanwater door regenwater in feite te recyclen!  je het regenwater ten bate van het kraanwater!

Behalve van deze duurzame krachtpatser in je tuin ben je een jaar lang verzekerd van een rotsvaste prijs van je energie. Bovendien neemt Vattenfall al je overstapsores uit handen. Je hoeft dus zelf niets anders te ondernemen dan aan te geven dat je de overstap wilt maken!

Maar let op! Deze aanbieding is onderdeel van de Weekdeal en loopt t/m woensdag 29 september 15 uur!

Stap nu over en ontvang een gratis Raintap Regenton t.w.v. €350!

Heb je al een regenton of geen tuin of gewoon geen interesse? Dan vind je vast wel een XL-welkomstcadeau bij één jaar Vattenfall waar je wel warm van wordt.

Testnugratis.nl
Logo