Gratis sample Clinique foundation voor 10 dagen

Op de website van Clinique kun je een voucher aanvragen waarmee je een gratis sample Clinique foundation voor 10 dagen kunt krijgen. Wat moet je doen om dit gratis sample setje te bemachtigen?

Gratis sample Clinique foundation

Je vult het formulier in met alleen je naam en e-mailadres en drukt op ‘submit’. Vervolgens krijg je een online voucher te zien die je kunt opslaan als afbeelding op je smartphone of je print het uit.

Zoek vervolgens via de Nederlandse website van Clinque een verkooppunt bij jou in de buurt. Bijvoorbeeld in de Douglas of ICI Paris XL winkel. Toon de voucher via de telefoon of laat je geprinte voucher zien aan een medewerker. Er staat ook bij dat je een vriend(in) mee mag nemen en dat deze persoon ook een gratis 10-dagen setje samples krijgt.

Let op: we hebben deze actie zelf nog niet kunnen proberen en de voucher is te vinden op de Engelstalige website. Omdat we eerder al een soortgelijke actie hebben gehad en die toen ook in de Nederlandse winkels werkte, gaan we ervanuit dat het deze ook weer zal lukken. Ons advies is dan ook om de voucher op te slaan op je smartphone i.p.v. het uit te printen, anders kost het je inkt en dat zou zonde zijn!

Wil je méér gratis samples aanvragen?

Gratis sample Clinique foundation
.