Verlopen

Gratis €500 tot €2.000 schadevergoeding voor gebruikers TikTok

TikTok schendt en negeert de privacy van onze kinderen en heeft hiervoor een miljardenclaim gekregen. Meld je nu gratis aan en deel mee in de schadevergoeding die €500 tot €2.000 per gebruiker van TikTok voor de geleden schade oplevert.

Hoe zit dit nou precies?

TikTok is een app van het Chinees moederbedrijf Byte Dance dat onrechtmatig data verzameld en verhandeld heeft. Het sociale netwerk is ooit begonnen onder de naam Musical.ly. Die laatste afkorting verraadde misschien wel de ware bedoelingen van het bedrijf. Vrijwel ongemerkt won TikTok enorm veel marktterrein in onder andere Nederland, maar ook in vrijwel ieder andere Westers land. Vooral onder kinderen is de app razendpopulair, zoals de meeste ouders inmiddels wel weten. Korte dansfilmpjes, grappige memes, korte spelletjes, op een psychologisch vernuftige manier wordt de aandacht van kinderen, tieners en jongvolwassenen getrokken en vast gehouden. In veel gevallen treedt zelfs verslaving op.
Ondertussen tapt de software achter de app naar harte lust data van de onwetende gebruiker. Data die zij inzetten om bepaalde advertenties aan bepaalde gebruikers te koppelen. Aangezien er vele regels gelden omtrent het voorschotelen van advertenties aan een kwetsbare groep, als jongeren, is het precies daar waar de spreekwoordelijke schoen wringt. Zij zijn zich immers minder bewust van hun handelen en de gevolgen daarvan. Juist op dit vlak heeft de streamgigant diverse malen aantoonbaar steken laten vallen door kinderen te verleiden tot bijvoorbeeld gokspelletjes.

Terug naar de claim

Diverse organisaties in Nederland, waaronder de Consumentenbond, hebben de handen ineen geslagen en zijn naar de rechter gestapt. TikTok stelde dat zij geen verantwoording aan een Nederlandse rechter hoefden af te leggen omdat ze gevestigd zijn in Ierland. Dat argument is van tafel geveegd en nu kunnen de Nederlandse massaclaims alsnog doorgaan. In totaal ligt er een claim van maar liefst €6 miljard. Als je je aansluit bij de TikTok claim van SOMI dan sta je extra sterk, omdat zij ervaren gespecialiseerde advocaten voor je aan het werk zetten. Ook heeft SOMI al meer dan 70.000 claims ingediend en is dus een erg ervaren partij hierin!

Dus, heb je (een) kind(eren) of ben je zelf een jongvolwassene en heb je gebruik gemaakt van TikTok de afgelopen tijd? Stap dan in de schadeclaim trein en claim jouw stukje van de taart!

Claim gratis een schadevergoeding tot €2000 als gebruiker van TikTok!

Klik door voor meer manieren om vanuit huis gratis geld te verdienen of juist om gratis geld te besparen.

Doe er je voordeel mee!

Testnugratis.nl
Logo