Gratis setje stickers + posters met ‘Hulphond is welkom’

Deze actie van het KNGF heeft als doel om ons land zo toegankelijk mogelijk te maken voor hulphonden. Alle beetjes helpen, dus vraag nu een gratis setje stickers en posters aan met de tekst ‘Hulphond is Welkom‘ en kom in actie!

Hulphonden zijn ontzettend belangrijk voor mensen met een beperking. Meestal visueel, maar er zijn tal van beperkingen waarbij hulphonden onmisbaar zijn voor het uitvoeren van de meeste simpele taken in het dagelijkse leven. Toch komt het voor dat mensen mét hun hond voor een gesloten deur komen te staan. Liefst 1 op de 5 mensen is zelfs weleens geweigerd met hond en al.

Daarom is deze actie in het leven geroepen. Je krijgt een gratis setje stickers en een gratis setje posters om bijvoorbeeld aan ondernemers te geven. Zij kunnen hun zaken opfleuren met deze wees-welkom plakkaten voor hond en baasje. Ook ontvang je tips over hoe je het de beste de stickers op opvallende plekken kan plakken, want de bedoeling is uiteraard dat de stickers opvallen.

Het Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds, kortweg KNGF, verstrekt de stickers gratis. Uiteraard wordt het geven van een donatie ontzettend op prijs gesteld, maar dit is absoluut niet verplicht!

Of klik door voor meer gratis Goede Doelen acties.

Vraag een gratis setje stickers 'hulphonden welkom' aan
.