Gratis Tablet of Ring + geld verdienen met aannemen buurtpostACTIE VOORBIJ 

Ben jij tussen 16 en 18 uur vaak thuis en vind je het leuk om betaald te worden als buurtpakketpunt? Meld je aan en krijg een gratis Samsung Galaxy Tablet A7 door naast je bijverdiensten voor zogenaamde Timmetjes te sparen. Dit doe je automatisch met ieder pakketje dat je aanneemt. Deze Timmetjes kan je vervolgens in de shop inwisselen voor geweldige beloningen zoals tablets, Ring Videodeurbellen, films en cadeaukaarten. Dit gloednieuwe spaarsysteem is extra en komt dus bovenop je geldelijke vergoeding.

Hoeveel is de vergoeding in geld nu eigenlijk? Die is €0,25 per pakketje. Het is dus behoorlijk afhankelijk van de hoeveelheid pakketjes die je buurtgenoten versturen of ontvangen, maar een maandvergoeding tussen €50 en €100 is goed mogelijk. Behalve de materiële en financiële beloning heeft ViaTim pakketpunt zijn nog meer voordelen waar je misschien niet meteen 1-2-3 aan denkt:

  • Waardering van je buren en buurtgenoten. Je bespaart hen tijd en brengt gemak in het soms zo gehaaste leven
  • Je verlaagt de uitstoot van CO2 en het verkeer in je buurt. Pakketbezorgers hoeven immers minder bij jou in de buurt rond te rijden
  • Stimulatie van de verbondenheid in de buurt met jou als draaischijf in dit proces. Op weg naar en van jouw ‘buurtpunt’ komen buren elkaar tegen. Dat versterkt de onderlinge band. Alle beetjes helpen, niet waar?

Dus, woon jij op de begane grond (grote pré, geen keiharde voorwaarde) en heb je doordeweeks tussen 4 en 6 vaak zin en tijd om als pakketpunt van de buurt te dienen? Vul dan het contactformulier in en er wordt snel contact met je opgenomen!

Als je nog wat tijd kan vrijmaken, bijvoorbeeld tussen het aannemen en afgeven van postpakketten door, dan kan je honderden euro’s per maand bij verdienen met het deelnemen aan online onderzoeken. Vanuit huis, op het tijdstip dat het jou uitkomt.

Wij hebben de best verdienende online onderzoekspanels en enquêtesites voor je op een rij gezet. Combineer 4 tot 6 panels (= zo’n uurtje per dag) uit dit overzicht en verdien er, als je het goed aanpakt, zo’n €600 per maand mee! In geld, cadeaubonnen of prachtige XL cadeaus!

verdien een gratis tablet met aannemen postpakketjes
.