Gratis Tankkaart: Bespaar €2,50 per tankbeurt

Bespaar al gauw €2,50 per tankbeurt met de gratis Tankkaart van UnitedConsumers. De korting loopt op van €0,18 (benzine) tot €0,23 (LPG) per liter en geldt op alle brandstoffen bij ruim 600 bemande tankstations. Iedere keer als je tankt word je saldo automatisch bij geplust in een persoonlijk spaartegoed. Je kan dit tegoed vervolgens uit laten keren wanneer je maar wilt!

Het bespaarmodel van de UnitedConsumers tankkaart werkt als volgt:

Je kunt tot wel €0,15 korting per liter benzine ontvangen ten opzichte van de adviesprijs. Voor LPG is er zelfs een mogelijkheid om tot €0,20 korting per liter te krijgen. Bovendien is er een extra korting beschikbaar, die varieert afhankelijk van de prijs die het tankstation hanteert. Deze extra korting kan oplopen tot 3 cent per liter. Alle kortingen worden bijgehouden in een persoonlijk bespaartegoed, en je kunt op elk gewenst moment het opgebouwde bedrag laten uitbetalen.

Zo simpel is het, een gratis besparing voor het oprapen! Zonde om te laten liggen, niet?

Let nog wel eventjes op het volgende.. de tankkaart is 100% gratis als je binnen een periode van 6 maanden na ontvangst minimaal 250 liter (1 à 2 tankbeurten per maand) getankt hebt. Als dit niet lukt dan betaal je een eenmalige bijdrage van €5 voor de verzendkosten.

vraag een gratis tankkaart aan
.