Gratis testpakket Vichy shampoo en dagcrème t.w.v. € 28

Wil jij een gratis testpakket van Vichy shampoo en dagcrème ontvangen bij jou thuis? Meld je dat dit weekend aan als tester van deze luxe Vichy verzorgingsproducten! Als je uitgekozen wordt als testpersoon, krijg je de volgende twee producten gratis en voor niks thuisgestuurd:

  1. Dercos Anti-Roos shampoo; deze shampoo is bedoeld voor normaal tot vet haar en ingrediënt Selenium DS, een krachtige natuurlijke werkstof, die klinisch erkend wordt door dermatologen. Deze stof pakt de roos aan en verwijdert zelfs de meest hardnekkige roos. Ook heeft het een preventieve werking tegen roos.
  2. Aqualia Thermal dagcrème; deze crème hydrateert een droge tot zeer droge huid intensief met 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder hyaluronzuur.  Dit is het mineraliserend water van Vichy. Door het plantaardige suiker mannose voelt de huid  comfortabeler en gehydrateerd aan.

Word jij tester van deze Vichy producten? Schrijf je in via de website van Reviewclub en misschien ben jij binnenkort één van de gelukkige testers die deze verzorgingsproducten met een winkelwaarde van € 28 gratis mag proberen en beoordelen!

Testnugratis.nl
Logo