Gratis Toasties tosti’s t.w.v. €2,79 via TikkieACTIE VOORBIJ 

Probeer nu gratis via 100% cashback Toasties tosti’s t.w.v. € 2,79. Je kan kiezen tussen de smaken Kaas, Ham Kaas, Bolognese en VlamTosti’s.

Hoe werkt deze actie?

Installeer de Tikkie app en ontdek deze aanbieding onder het tabblad ‘Deals‘. Haal een een verpakking uit het vriesvak van de supermarkt en scan de bon met de Tikkie app. De terugbetaling is in enkele tellen geregeld! Dat is het mooie van de cashbacks via de Tikkie App.

De Toasties Tosti actie is geldig t/m 15 oktober 2023. Zodra het maximum aantal beschikbare cashbacks bereikt is, wordt de actie beëindigd. Dat gebeurt regelmatig, dus dat is het grote nadeel van de Tikkie cashback acties. Als dit het geval is, zal dit aangekondigd worden in de Tikkie app. Je leest het allemaal terug in de actievoorwaarden.

Soms kan het voorkomen dat de scanner de bon niet correct of volledig kan lezen. Probeer dan deze suggesties om het probleem op te lossen. Vaak zal het dan wel lukken om de bon te scannen. Als het probleem niet opgelost is, gebruik dan het formulier/knop onderaan de pagina met de vermelde tips. Je kunt ook contact opnemen met Tikkie via Whatsapp.

Of kijk verder voor meer gratis eten en drinken!

Probeer gratis Toasties tosti's
.