Gratis vakantie cadeaubon van €20 bij leuk onderzoekACTIE VOORBIJ 

Duizend deelnemers gezocht die mee willen doen aan het Nationaal Vakantieonderzoek 2023. Als dank voor je deelname krijg je gegarandeerd een ViaLuxury cadeaubon t.w.v. €20 om te spenderen bij je volgende vakantie of  weekendje weg.

Met de vakantieperiode in aantocht, zijn de onderzoekers benieuwd naar hoe Nederlanders hun vakantie invullen. Geniet je van zon, zee en strand, of geef je de voorkeur aan een actieve vakantie? Ga je graag voor een luxe resort, of wil je juist de natuurlijke elementen trotseren? .Dat soort vragen passeren de revue in dit onderzoek.

Zoals gezegd ligt er voor alle 1.000 deelnemers een gratis cadeaubon klaar om in te leggen bij een volgende vakantie. Bij ViaLuxury kun je in luxe 4 en 5 sterren accommodaties verblijven voor ‘low budget prijzen’. Op dit moment loopt er bijvoorbeeld een spectaculaire 1 + 1 gratis actie. Waarbij je minimaal de 2e nacht gratis krijgt. In de meeste gevallen ontvang je zelfs 60% korting. Zo kan je komend weekend 2 nachten met 2 personen in Hotel Ter Duin van €474 voor €199 boeken. Dat is inclusief ontbijt en 3-gangendiners. Dit is maar een voorbeeld. Het assortiment puilt uit met dit soort aanbiedingen. Dus kijk zelf eens bij de 1+ 1 gratis aanbiedingen van ViaLuxury.

Of kijk verder voor mogelijkheden om gratis cadeaubonnen te scoren! Vind jij meedoen aan onderzoeken leuk? Dan hebben wij heel wat tips voor jou verzameld om én invloed uit te oefenen op producten en merken + er een flinke zakcent aan geld of cadeaubonnen aan over te houden. Bezoek dan snel de best betaalde onderzoekspanels van Nederland.

Ontvang een gratis vakantie cadeaubon
.