Gratis XXL-Cadeaus verdienen met thuis enquêtes

Als je 18 jaar bent of ouder kan je bij het Maximiles Panel jouw mening omzetten in gratis beloningen als cadeaubonnen, drones, de nieuwste gadgets van Apple, Samsung, keukenapparatuur en nog veel meer hebbedingen.

Die beloningen kan je verdienen met het invullen van thuis enquêtes over uiteenlopende onderwerpen als reizen, huisdieren, media, gezondheid, maatschappij en gezin. Het leuke is dat er direct na je aanmelding een vragenlijst voor je klaarligt in alle 14 afzonderlijke thema’s. Zo maak je direct een flitsende start met het sparen voor het door jou begeerde geschenk.

Maximiles scoort hoog op gebruikersvriendelijkheid. Alles is duidelijk en overzichtelijk weergegeven en als lid van de community weet je in 2 klikken alle belangrijke plekken te vinden. Dé plek om je gratis beloningen op te halen is de Panelshop. Daar vind je een heel groot assortiment, waarmee iedereen aan zijn of haar trekken kan komen:

  • E-vouchers van de webshops van Adidas, Bol.com, Bongo, Google, iTunes, Netflix, Playstation, Smartphoto en Zalando
  • De nieuwste gadgets als een DJI Drone, Apple Watch en AirPods 2, Samsung Smartwatch en Led TV en nog veel meer, ook kleinere, must-haves
  • Keukenapparatuur van Philips, Princess, Tristar en Nova

Uiteraard kan je zelf kiezen aan welke onderzoeken je wel of niet meedoet. Het is overigens wél aan te raden om je profiel zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Niet alleen levert dat extra punten op, maar je krijgt dan ook de onderzoeken voorgelegd die bij jou passen.

Tip van het huis: Combineer Maximiles met 4 of 5 andere enquêtesites uit het overzicht met de best betalende onderzoekspanels van Nederland en verdien tot wel €600 per maand aan cadeaubonnen, cash en beloningen bij!

Dat is een lekker spaarpotje toch?

Verdien gratis beloningen met thuis enquêtes
.