Gratis waarde WOZ verlagen + kosteloos bezwaar + gemiddeld €214 besparenACTIE VOORBIJ 

Laatste kans voor alle huiseigenaren om veel geld te besparen! In veruit de meeste gevallen wordt de WOZ-waarde van koopwoningen te hoog ingeschat, waardoor je te veel belasting betaalt. De ervaren juristen en taxateurs van Kosteloosbezwaar.nl verlagen jouw WOZ-waarde naar de werkelijke situatie en maken gratis bezwaar tegen de beslissing van de gemeente. Dit levert een gemiddelde besparing op van maar liefst €214.

Gemeentelijke belastingheffingen als de Onroerend Zaak Belasting, Watersysteem- en rioolheffing, maar ook de inkomstenbelasting worden over de WOZ-waarde van je woning berekend. Meld je dus gratis aan en laat de juristen van Kosteloosbezwaar.nl je WOZ-waarde en daarmee je belastingen verlagen. Al het werk wordt je door deze professionals uit handen genomen. Het kost jouw slechts 2 minuten van je tijd om je gegevens in te vullen. That’s it!

Alle voordelen op een rij:

  • Met 9.1 uit 584 beoordeling heeft Kosteloosbezwaar.nl de hoogste onafhankelijke klantbeoordeling in de branche
  • Behoor je bij de rechthebbenden? Dan betaal je tot wel €500 minder belasting, gemiddeld is deze besparing €214
  • Behoor je niet bij de rechthebbenden? Dan betaal je ook niet te veel. Het verlies is voor Kosteloosbezwaar.nl, de WOZ-check blijft gratis
  • De aanvraag is in 2 minuten geregeld. Het bespaart je zodoende uren uitzoek- en typwerk
  • Je bezwaar kan nooit leiden tot hogere belastingen

Let wel op! Je bezwaar moet ingediend zijn binnen 6 weken na de datum van de WOZ-beschikking. In jouw geval is dit waarschijnlijk op 7, 8 of 11 april. Ben er dus heel snel bij als je nog mee wilt profiteren!

Gratis waarde WOZ verlagen
.