Gratis wasbol aanvragen bij Witte Reus

Vraag nu jouw gratis wasbol aan via de website van Witte Reus! Je krijgt van Henkel, het grote bedrijf achter Witte Reus, de mogelijkheid om een gratis wasbolletje aan te vragen.

Een wasbol is een doseerbolletje die je gebruikt om vloeibaar wasmiddel of waspoeder af te meten voor in je wasmachine. Het grote voordeel van zo’n doseerbol is dat je precies de hoeveelheid wasmiddel kunt afmeten. Je gebruikt dus nooit teveel wasmiddel. Dit is zowel goed voor portemonnee als voor het milieu! Een ander prettig voordeel is dat je het wasmiddelbakje van je machine schoon houdt. Geen vieze wasmiddelresten meer in je wasmachine!

Je kunt je gratis wasbol nu aanvragen door op het contactformulier van Henkel naar beneden te scrollen en het formulier te vullen. Bij de opmerking kun je aangeven dat je graag een gratis doseerbol of wasbol wilt ontvangen thuis.

Tip: wil je vaker gratis huishoudelijke producten ontvangen? Meld je aan bij het GfK Panel en krijg de mogelijkheid om huishoudproducten te testen vanuit huis en beloond te worden voor het geven van je mening!

Gratis huishoudproducten testen én houden bij het GfK Panel!

Neem ook eens een kijkje op onze categorie Gratis Duurzame Producten!

Testnugratis.nl
Logo