Gratis welkomstbonus + tot €10 per ingevulde enquête verdienen

Kan jij er wel een extra spaarpotje bij gebruiken? Schrijf je dan gratis in bij SurveyLama, ontvang direct een welkomstbonus en verdien tot wel €10 per enquête! Je krijgt een dagbonus als je aan 3 of meer onderzoeken binnen 24 uur deelneemt. Werklust wordt dus beloond bij dit onderzoekspanel!

Behalve voor het invullen van vragenlijsten kan je ook beloningen verdienen met wedstrijden en uitdagingen. Het wordt nooit saai, SurveyLama belooft je een hele reeks verrassingen. In te ruilen voor cadeautjes die je zelf uitkiest.

Voor alle activiteiten die je uitvoert ontvang je zogenaamde Llamapoints. Deze kan je vervolgens omzetten in keiharde euro’s of in cadeaubonnen. Je kan jezelf al uit laten betalen als de spaarpot gevuld is met €10, daar zit je dus al snel aan.

SurveyLama timmert internationaal al jaren aan de weg en is in vele landen een toonaangevend onderzoekspanel. Zij worden meestal benaderd door grote merken, politieke partijen of andere belanghebbenden die graag de mening van de Nederlandse consument willen peilen. Zij kunnen met de informatie die hieruit voortvloeit bijvoorbeeld de marketingstrategie aanpassen, zodat deze nog beter aansluit bij de consument. Je oefent dus echt invloed uit op een product of boodschap! In ruil hiervoor zijn deze adverteerders of partijen bereid die consument te belonen. En daar kan jij om de hoek komen kijken en er je graantje van meepikken.

Nu claimt SurveyLama dat je bij volle inzet wel €300 per maand kan verdienen. Daarmee zou dit panel alle andere Nederlandse panels overtreffen. Dat hebben wij nog niet proefondervindelijk getest, maar daar zijn we op dit moment druk mee bezig! Test met ons mee en zie zelf hoe ver jij kan komen!

Uiteraard geldt dat aan hoe meer onderzoeken je meedoet, hoe meer je verdient. Logisch! Als je een uurtje per dag kunt missen, zodat je voor meerdere panels aan de slag kunt kan je er sowieso honderden euro’s aan over houden. Gewoon in geld of in cadeaubonnen! Rijk word je er niet van, maar het is wel een lekker appeltje voor de dorst, nietwaar?

Ontvang een gratis welkomstbonus en begin met €10 per enquête verdienen
.