Gratis WOZ waarde verlagen en honderden euro’s besparen!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Heb jij een eigen woning? Dan ben je vast bekend met het aanslagbiljet wat je ieder jaar ontvangt. Hierop staat hoeveel jouw huis ‘waard’ is volgens de overheid en het bedrag wat je aan onroerend zaak belasting (OZB) moet betalen. Hoe hoger de waarde van je huis wordt geschat, hoe meer belasting je moet betalen. Naast de OZB, is ook de inkomstenbelasting, waterschapsbelasting en vermogensbelasting gebaseerd op de WOZ-waarde.

Maar ben je er ook bekend mee dat je heel gemakkelijk én gratis bezwaar kunt maken tegen de hoogte van de geschatte WOZ Gratis bezwaar maken WOZwaarde? Veel mensen weten dit niet, of nemen de moeite niet omdat ze denken dat het geen nut heeft. Maar in verreweg de meeste gevallen wordt het bezwaar goedgekeurd en krijg je daadwerkelijk een verlaging van de WOZ! En dat betekent een besparing die kan oplopen tot wel honderden euro’s per jaar!

Bezwaarmaker.nl neemt jou al het werk uit handen. Simpeler kan niet. Het is ook nog eens gratis, want de gemeente vergoedt de gemaakte kosten met een gemiddelde besparing van € 272,-! 

  • Kosteloos bezwaar maken
  • Minder belasting betalen
  • Grote kans op succes
  • Al 74.000 klanten hebben eerder bezwaar gemaakt
  • Ook gratis als het bezwaar ongegrond is

Gratis bezwaar maken!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
meta name="verification" content="cd16d3368abec5d23c177c10cc42d91a"
Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Win een dagje uit naar de Efteling!

Blijf op de hoogte van alle nieuwe acties én maak kans op een dagje Efteling voor 4 personen!