Gratis bezwaar op je WOZ waarde en bespaar gemiddeld €272ACTIE VOORBIJ 

In 85% van de gevallen wordt de WOZ-waarde te hoog ingeschat waardoor je te veel betaalt. Voorkom dit door in 2 minuutjes gratis bezwaar te maken…

Heb jij een eigen woning? Dan ben je vast bekend met het aanslagbiljet wat je ieder jaar ontvangt. Hierop staat hoeveel jouw huis ‘waard’ is volgens de overheid en het bedrag wat je aan onroerend zaak belasting (OZB) moet betalen. Hoe hoger de waarde van je huis wordt geschat, hoe meer belasting je moet betalen. Naast de OZB, is ook de inkomstenbelasting, waterschapsbelasting en vermogensbelasting gebaseerd op de WOZ-waarde.

Maar ben je er ook bekend mee dat je heel gemakkelijk én gratis bezwaar kunt maken tegen de hoogte van de geschatte WOZ waarde? Veel mensen weten dit niet, of nemen de moeite niet omdat ze denken dat het geen nut heeft. Maar in verreweg de meeste gevallen (85%) wordt het bezwaar goedgekeurd en krijg je daadwerkelijk een verlaging van de WOZ! En dat betekent een besparing die kan oplopen tot wel honderden euro’s per jaar!

Bezwaarmaker.nl neemt jou al het werk uit handen. Simpeler kan niet. Het is ook nog eens gratis, want de gemeente vergoedt de gemaakte kosten met een gemiddelde besparing van € 272,-! 

  • Kosteloos bezwaar maken
  • Klaar in 2 minuten
  • Minder belasting betalen
  • 85% Kans op succes
  • Al 74.000 klanten hebben eerder bezwaar gemaakt
  • Ook gratis als het bezwaar ongegrond is

Meer gratis manieren om geld te besparen én gemakkelijk vanuit huis te verdienen!

Maak gratis bezwaar tegen de WOZ en bespaar
.