Gratis zilveren postzegel ‘Willem-Alexander – 10 jaar Koning’ACTIE VOORBIJ 

Ter ere van het tienjarig Jubileum van de Koning kan je gratis en vrijblijvend (geen vervolgzendingen dus) de officiële zilveren postzegel ter herdenking aan Willem-Alexander bestellen. De oplage is strikt gelimiteerd tot 10.000, dus wacht niet te lang met je bestelling plaatsen als je dit collectors item niet wil mislopen.

Deze unieke officiële Herdenkingszegel met de naam “Willem-Alexander – 10 jaar Koning” is helemaal gratis. Je betaalt enkel €3,95 verzendkosten. Als je geen interesse hebt in de aanvullende aanbiedingen bij je postzegel dan druk je op “Nee, bedankt”. Als je wel interesse hebt kan je deze speciale herdenkingsuitgifte opleuken met bijvoorbeeld de officiële Certificaten van Echtheid voor €4,95 en/of een luxe bewaarcassette voor €7,95.

Onder andere omdat de oplage zo gelimiteerd is kan je maximaal 1 exemplaar per huisadres aanvragen.

Klik door voor alle andere gratis herdenkingsmunten, postzegels en uitgiften, die nooit onderdeel zijn van een abonnement.  Zoals de andere nog altijd lopende gratis jubileumuitgiftes ter ere van het 10-jarig Koningschap van Willem-Alexander:

  • De gratis Herdenkingsuitgifte “10 Jaar Koning Willem-Alexander”. met een prachtig gedetailleerd portret van de koning
  • De €2 omwisselactie voor de de Herdenkingsmunt “Dubbelportret”. Een dubbelportret met Prinses Beatrix en Willem-Alexander, geen verzendkosten.
vraag de gratis zilveren postzegel van Koning Willem-Alexander aan
.