Gratis zwangerbox én babybox

Ben je zwanger of net bevallen van jouw kindje? Vraag dan de gratis cadeauboxen van Ouders van Nu aan! De zwanger-en babybox zit boordevol gratis babyproducten, kortingsbonnen, proefmonsters én zelfs twee extra cadeautjes. Ben je zwanger? Dan krijg je zowel een zwangerbox als een babybox. Je ontvangt digitale ophaalkaarten waarmee je beide cadeaudozen bij Albert Heijn kan afhalen.

In de zwangerbox vind je veel gratis producten en proefmonsters die je kunt gebruiken ter voorbereiding op de tijd na je bevalling, maar ook al vóórdat het zover is. Bijvoorbeeld leuke en interessante tijdschriften over zwanger zijn en de eerste weken van de kraamperiode. Ná de bevalling krijg je een opnieuw bericht en kun je de gratis babydoos afhalen bij Albert Heijn. Ook deze box is goed gevuld met gratis babyspullen en kortingsbonnen van o.a. Center Parcs, Difrax (gratis speentje!) en Sudocrem. Per e-mail krijg je ook nog eens een groeikalender met met informatie over de ontwikkeling van je kind.

Als je de boxen na je bevalling aanvraagt ontvang je alleen de Babybox. Je kunt de Babybox aanvragen tot 6 maanden na je bevalling.

Meer gratis baby- en kindproducten!

Testnugratis.nl
Logo