Gratis zwangerbox én babycadeau (vernieuwd!)

Ben je zwanger of net bevallen van jouw kindje? Vraag dan gratis de Zwangerbox en het Babycadeau van Ouders van Nu aan! De zwangerbox zit boordevol gratis babyproducten, kortingsbonnen, proefmonsters én zelfs twee extra cadeautjes. Ben je zwanger? Dan krijg je zowel een zwangerbox als een babycadeau. Het fijne is dat je deze niet meer zelf hoeft op te halen, maar door de post verstuurd wordt met een envelop!

In de zwangerbox vind je veel gratis producten en proefmonsters die je kunt gebruiken ter voorbereiding op de tijd na je bevalling, maar ook al vóórdat het zover is. Bijvoorbeeld leuke en interessante tijdschriften over zwanger zijn en de eerste weken van de kraamperiode. Ná de bevalling kan je gratis je babycadeau aanvragen. Dat is op dit moment een dubbelzijde Groeimeter. Deze kan je op de muur plakken en met de leuke stickers die hierbij geleverd worden kan je de groeimeter personaliseren. Per e-mail krijg je ook nog eens een groeikalender met met informatie over de ontwikkeling van je kind.

Als je de cadeaus na je bevalling aanvraagt ontvang je alleen het Babycadeau. Deze kan je aanvragen tot 6 maanden na je bevalling.

Vraag je gratis zwangerbox en babycadeau aan
.