Actie voorbij

Hoogste cashback met Cashbacktotaal + €2,50 aanmeldbonus!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Als jij ook wel eens online aankopen doet, laat je geld liggen! Word lid van CashbackTotaal en krijg bij iedere online aankoop die je doet een bepaalde percentage van het aankoopbedrag terug in de vorm van jouw persoonlijke spaarpotje. Je begint al leuk: als welkomstbonus krijg je meteen € 2,50! Daarna kun je verder sparen door bij iedere aankoop die je via internet doet, eerst even bij CashbackTotaal te kijken of er een korting voor je beschikbaar is. Deze cashback kortingen kunnen oplopen tot wel 10% van het aankoopbedrag. Ze keren zelfs van alle cashbacksites het hoogste percentage aan korting uit, dus jouw spaarpotje zit snel vol!

Bijna alle online winkels zijn aangesloten bij CashbackTotaal, bijvoorbeeld Bol.com, HEMA, Mediamarkt, AliExpress en nog zo’n 1.600 andere webwinkels. Als jij dus af en toe wel eens wat koopt op internet (en wie doet dat nou niet tegenwoordig?) dan laat je dus letterlijk geld liggen als je je niet bij CashbackTotaal aanmeld.

Aanmelden is makkelijk, vul je naam en e-mailadres in en je je kunt aan de slag met korting sparen. Uitbetalen van je spaartegoed kan via een storting van euro’s op jouw bankrekenins, in bitcoins of je kunt ervoor kiezen om een deel of het het hele bedrag te doneren aan een goed doel. Aan jou de keuze!

Op dit moment is het niet meer mogelijk je via ons aan te melden bij Cashbacktotaal. Een goed alternatief is Euroclix!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
meta name="verification" content="cd16d3368abec5d23c177c10cc42d91a"
Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Win een dagje uit naar de Efteling!

Blijf op de hoogte van alle nieuwe acties én maak kans op een dagje Efteling voor 4 personen!