Kies je gratis cadeau bij Margriet of Libelle

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Welk gratis cadeau kies jij? Een Ariane Inden pakket, de braadpan van Ittale of toch de bruin lederen Burkeley schoudertas? Of als zwart meer je kleur is, de lederen rugzak van Burkeley?

Uit deze welkomstgeschenken kun je kiezen wanneer je nu een abonnement afsluit van Libelle of Margriet tijdens de Feestcampagne 2019. Zie je beide bladen wel zitten dan kun je natuurlijk ook met de cadeaus een dubbelslag slaan.

Behalve met het cadeau naar keuze verwen je jezelf ook nog eens met een jaar lang met 1 van de 2 grootste vrouwenbladen van Nederland.

De Libelle bevat behalve vaste onderwerpen als mode & beauty, gezondheid en vele interviews met bekende en minder bekende mensen ook een hoop nuttige informatie en verhalen op het gebied van de maatschappij, het huishouden en actualiteiten. Klik verder voor een gratis cadeau naar keuze + 17% extra korting bij een abonnement van Libelle.

De rubriek “culinair” is al van oudsher bij de Margriet erg belangrijk. Met beschouwingen, reviews en eenvoudige tot uitgebreide recepten. Daarnaast behandelt Margriet de onderwerpen lifestyle, relatie, mode & beauty, opvoeding, gezondheid, toerisme en maatschappij met grote regelmaat. Klik weer verder voor een gratis cadeau naar keuze + 17% extra korting bij een abonnement van Margriet.

Wacht niet te lang, want deze actie is van tijdelijke aard!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
meta name="verification" content="cd16d3368abec5d23c177c10cc42d91a"