Gratis korting op extra voordelige infrarood verwarmingACTIE VOORBIJ 

Bespaar tot wel 70% op je stookkosten met infraroodverwarming. Een kleine investering die zich in no time terugverdient. Met behulp van een exclusieve korting heb je je infrarood verwarming paneel al voor €258 inclusief BTW.

Infrarood verwarming is misschien wel de makkelijkste én goedkoopste manier om een flinke slag te slaan op het gebied van verduurzaming én geld besparing. Omdat de opwarming gebeurt via infrarode straling en niet met behulp van gas wordt niet alleen de ruimte opgewarmd, maar ook de spullen en de personen die zich in die ruimte bevinden.

Een bijkomend voordeel is overigens dat infrarood verwarming erg fijn is voor mensen die last hebben van de luchtwegen. In tegenstelling tot de ouderwetse verwarming veroorzaakt deze manier van opwarming geen circulatie van stof en pollen in de lucht.

Tijdelijk ontvang je gratis t/m 28 maart een exclusieve korting van 10% op de aanschaf van een paneel. Het standaard design is mooi en niet opvallend, maar als je wilt kan je er zelfs een gebruiks- of decoratievoorwerp in huis van maken. Zoals een spiegel, kunstwerk of handdoekdroger. De panelen worden door gediplomeerde monteurs aan huis geïnstalleerd.

Het enige wat je nodig hebt is een stroomcontact in de ruimte die je wilt opwarmen. Er hoeft niets te worden opengebroken, verlegd of uitgehakt te worden. Zo makkelijk is het en gemak dient de mens, niet waar?

Bespaar met korting op je infrarood verwasming
.