Gratis 15% korting + verjaardagscadeau bij nieuwsbrief PUMAACTIE VOORBIJ 

Ben jij 18 jaar of ouder? Schrijf je dan gratis in voor de nieuwsbrief van PUMA en krijg 15% korting op je eerste bestelling! Profiteer van exclusieve ledenacties en vroegere toegang tot de nieuwste PUMA producten die op de markt komen.

Het assortiment van de sportkleding en schoenen van PUMA is groot en divers. Beoefenaars van hardlopen, voetbal, basketbal, volleybal, fitness, yoga, tennis, handbal, vechtsport en nog veel meer activiteiten en sporten kunnen naar hartenlust shoppen bij dit populaire merk.
Qua kledingstukken en accessoires moet je behalve aan schoenen ook denken aan artikelen als sportsokken, trainingsbroeken, leggings, topjes, sportjassen, petten, rugzakken en zweetbandjes. De keuze is reuze en voor ieder wat wils!

Ook als je op zoek bent naar alledaagse outfits buiten het sporten om is er keuze uit verschillende stijlen en kledingstukken. Zoals bijvoorbeeld t-shirts, hoodies, sweatshirts, jassen, jurken, rugzakken, petten en ga zo maar door. Ontworpen voor zowel mannen als vrouwen, jong, oud en alles er tussenin!

De inschrijving en gratis korting op je eerste PUMA aankoop verplichten je uiteraard tot niets. Je kan je ook op elk moment gratis afmelden.

Klik door voor meer interessante kortingsacties! Gratis cadeautjes bij een nieuwsbriefinschrijving vind je hier.

Ontvang gratis 15% korting bij inschrijving nieuwsbrief PUMA
.