Gratis kranten

Wil jij gratis kranten aanvragen? Wij hebben de nieuwste en beste krantenacties voor jou op een rijtje gezet. Er is altijd wel een goede krantenactie beschikbaar. In de meeste gevallen betaal je alleen de verzendkosten en krijg je een aantal weken de gratis krant thuisbezorgd. Deze krantenacties lopen meestal vanzelf af en je hoeft dan ook niet op te zeggen!

Lees gratis een maand het vernieuwde Blendle Premium. Alle (1000+) kranten en tijdschriften in 1 handige app. Eenvoudig op te zeggen binnen de maand als het je niet bevalt!

iPads, verschillende type tablets, XXL Airfryers, cadeaukaarten van de grote winkels en webshops, keuze uit verschillende cadeaupakketten en megakortingen tot …

Neem nu een bijna gratis proefabonnement op Dagblad Trouw. Je betaalt slechts €4 voor de gehele periode. Het abonnement verloopt automatisch!

Lees de grootste krant van Nederland nu met megakorting. Je kan al een Telegraaf abonnement nemen voor €0,99 per week, een korting van 89%!

Leg de puzzel van Kiosk en maak kans op een Burkely tas, een Buitenkleed 200×160 of een Bol cadeaubon. Je ontvangt sowieso een gratis leescadeau t.w.v. €9,99!

Stopt vanzelf!

Lees 5 weken de krant digitaal + eventueel zaterdag op papier voor €4,99 en krijg 3 maanden gratis toegang tot Tijdschrift.nl.

Wil jij snel €1.000 (extra) verdienen? Meld je vrijblijvend aan als krantenbezorger en ontvang een gratis startbonus van €1.000!

Zoek het woord en ontvang minimaal een gratis cadeau t.w.v. €9,99. Je maakt ook direct kans op een Burkely Reistas t.w.v. €179,95 (x50), een Buitenkleed t.w.v. €54,95 (x50) of een Intratuin cadeaubon t.w.v. €10 (x50).

Ontdek nu tijdelijk de leukste kranten en tijdschriften met proefabonnementen vanaf €1 per nummer. Na de proefperiode stopt de bezorging automatisch en zit je dus nergens aan vast! Kies uit 11 regionale en landelijke kranten, zoals Volkskrant, AD en Trouw.

Je favoriete landelijke of regionale krant lees jij tijdens het EK voetbal bijna gratis! Voor slechts €1 per week worden het laatste nieuws 4 weken lang gratis bij je thuis bezorgd.

Lees 10 weken de Volkskrant t.w.v. €53,80 voor slechts €10. Na deze periode stopt de gratis bezorging van het proefabonnement vanzelf en hoef je zelf dus niets te ondernemen.

Lees nu tot 8 weken het AD voor maar €4. Op papier en/of digitaal blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld met toegang tot alle Premiumartikelen.

Neem een gratis proefabonnement op je favoriete krant. Na de proefperiode stopt de bezorging automatisch en zit je nergens aan vast. Het proefabonnement op de digitale krant duurt zelfs 8 weken!

Vaderdagtip! Neem een proefabonnement op een tijdschrift (24 titels) en krijg er een gratis proefabonnement bij. Beide abonnementen stoppen vanzelf en de bezorging is gratis!

Pssst. Aan niemand doorvertellen, maar Testnugratis.nl heeft een manier gevonden om 3 maanden gratis gebruik te maken van Blendle Premium. Hiermee kun je alle Premiumartikelen lezen …