Maagzuurklachten? Test gratis anti-reflux wearableACTIE VOORBIJ 

Heb jij regelmatig last van dat aanhoudende, irritante en pijnlijke gevoel dat maagzuur veroorzaakt? Verhelpen al die pilletjes en poedertjes het probleem ook niet goed genoeg? Test dan nu gratis het revolutionaire product anti reflux (=maagzuur) wearable apparaat LEFT.

Gedurende 14 dagen plak je dit draagbare apparaatje ‘s nachts op je borstkas. LEFT ‘dwingt’ dragers op een subtiele manier op de linkerzij te slapen, waardoor de maag onder de slokdarm komt te zitten en je hierdoor verlichting voelt van de klachten die veroorzaakt worden door maagzuur. Op het moment dat je op je rechterkant of rug draait gaat LEFT trillen waardoor je automatisch gestimuleerd wordt om naar links te draaien.

Benieuwd en enthousiast geworden? Of ken jij iemand in je omgeving die deze klachten ervaart? Schrijf je dan snel in op de actiepagina van Het Testpanel.

Let op!

Inschrijven kan tot maandag 30 september 9 uur ‘s ochtends. Er is plek voor 15 testpersonen en na 14 dagen moet het pakket met behulp bij de bij geleverde retoursticker weer terug worden gestuurd. Er geldt géén waarborgsom!

Test gratis anti-maagzuur wearable apparaat LEFT bij maagzuurklachten
.