Mannen tot 36 jaar gezocht: gratis gadgets verdienen met online onderzoeken

Apple Airpods, Nintendo Switch, draadloze koptelefoons, controllers, het is maar een kleine greep uit de gratis gadgets die je kan verdienen met de online onderzoeken van het Maximiles Panel.

Het werkt heel simpel. Je registreert je in een minuutje en dan begint het verdienen van punten meteen met het invullen van je profiel. Aan de hand van wat jij loslaat over onderwerpen als reizen, media, roken, vervoer, consumptiegedrag, enz. word je dagelijks uitgenodigd voor diverse enquêtes en onderzoeken. Het aantal te verdienen punten is afhankelijk van de geschatte duur van een onderzoek. Bij de uitnodiging voor een onderzoek worden te verdienen punten vooraf gecommuniceerd, zodat je kan beslissen of je wel of niet wil deelnemen aan het onderzoek.

De punten die jij verdiend hebt kan je inwisselen in de Panelshop. Hierin vind je tientallen cadeaus waarvoor je kan sparen. Van cadeaubonnen tot de nieuwste Apple Gadgets en van de nieuwste XBox spellen tot een nieuwe Nintendo Switch. Zelf hebben wij sinds half november 2022 een account waarop we zoveel mogelijk enquêtes van Maximiles invullen. In 3,5 maand tijd hebben we een puntentotaal van 7.381 gespaard. Hiermee kunnen we nu al bijvoorbeeld de Google Chromcast V3 of FIFA 22 voor PS4 bestellen. Wij gaan door voor DJI Mini Drone van 16.000 punten. Even sparen nog dus!

Wil je nu je toch bezig bent wel honderden euro’s per maand overhouden aan online onderzoeken? Meld je dan aan bij meerdere bureaus uit de best betalende onderzoekspanels van Nederland. Als je er 5 of 6 combineert kan je er wel €600 aan overhouden. In cadeaubonnen, in XXL cadeaus of gewoon in keiharde euro’s!

gratis gadgets verdienen met online onderzoeken
.