Gratis nieuwe munt van €2 met thema ‘Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap’ACTIE VOORBIJ 

Het is nu mogelijk gratis €2 om te wisselen voor de nieuwe €2 munt ”Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap’. Een wettig betaalmiddel, de extra’s zijn niet verplicht om bij te bestellen. Je betaalt enkel €3,95 inpak- en verzendkosten.

Hoewel de herdenkingsmunt is uitgegeven ter gelegenheid van “20 jaar de Euro” is het thema (helaas) onbedoeld erg actueel. De munt geeft natuurlijk een prachtige en geen vanzelfsprekende  boodschap af. Als iedereen deze door onze voorouders verworven vrijheden zou respecteren dan hoefden miljoenen Oekraïners nu niet huis en haard te ontvluchten.

De uitgever is Munt Online. Geen louche partij, geen “grapjes” achteraf zoals bij sommige andere aanbieders. Wat je ziet, is wat je krijgt! Zo lezen we in de Algemene Voorwaarden: “De GRATIS uitgifte/herslag/munt die wij aanbieden is nooit een onderdeel van een collectie waarbij verdere ongewenste vervolgzendingen volgen. De gratis uitgifte/herslag/munt is een losse aanbieding.

Wil jij je muntencollectie vergroten of juist een begin er mee maken? Dan mag deze kosteloze en exclusieve herdenkingsmunt niet ontbreken, toch?  Reageer snel als je wilt profiteren, want de oplage is zeer beperkt.

Ruil gratis €2 voor de €2 munt Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap
.