Parfumado gratis samples tip: Dior Dioriviera

Bij Parfumado kan je met regelmaat gratis samples uitproberen. En dat is deze keer het nieuwste geurtje van Dior voor hem en haar. Dioriviera is een bloemige, fruitige parfum voor zowel mannen als vrouwen.

De parfumeur Francis Kurkdjian heeft Dior Dioriviera ontworpen om moderne en romantische indrukken over te brengen, geïnspireerd door de rozentuin in de buurt van Château Noire, gelegen in het zuiden van Frankrijk. Op elegante wijze combineert de geur fruitige, groene en bloemige tonen en combineert de geuren van roos, vijg en groene noten met de lichte warmte van een mooie, zonnige dag. De fruitigheid komt zowel van rozen als van vijgen.

Overigens staat er in de kleine letters bij dat je persoonlijk uitgenodigd moet zijn door Rocket Campaigns. Tot nu toe heeft dat bij ons weten nog nooit geleid tot het uitsluiten van ongenodigden, maar helemaal zeker ben je niet. Als Dior zo zeker is dat dit nieuwste geurtje een verpletterende indruk gaat maken dan lijkt ons dat ze het juist van jullie moeten hebben. Afijn, wie niet waagt, wie niet wint.

Ben jij sowieso gek op gratis parfumsamples? Niet alleen bij Parfumado kan je geregeld gratis samples aanvragen  Ook zijn er via Testnugratis.nl diverse andere mogelijkheden om de nieuwste parfumsamples van merken als Paco Rabanne, Gucci, Giorgio Armani, Jean Paul Gaultier, etc. gratis te testen.

Zoals via consumentenpanels als i-Say en Toluna. Het leuke is dat je ook nog eens cadeaubonnen verdient met de reviews van al je samples en proefmonsters.

Let op! De gratis verstrekte parfumsamples zijn razendpopulair dus handel direct als je een aanbieding als deze voorbij ziet komen. Want voordat je het weet grijp je ernaast.

Klik verder voor meer gratis spullen en acties voor mannen. Vrouwen kunnen hier hun lol op 🙂

Parfumado gratis samples Dior
.