Gratis €4,60 bij aanmelding Prime Opinion + hoge verdiensten

Meld je gratis aan bij Prime Opinion en krijg €4,60 cadeau! Er staan bijna 300 enquêtes, spelletjes én discussies direct voor je klaar waarmee je wel €5 per onderdeel kan verdienen.

We hebben de afgelopen 8 jaar veel ervaring opgedaan met consumentenpanels waarbij je vanuit huis geld of cadeaubonnen kan verdienen. Deze relatief nieuwe speler op de Nederlandse markt hebben we de afgelopen paar dagen uitgebreid verkend en we zijn echt onder de indruk van van de originele insteek, het enorme aanbod en de hoge verdiensten van dit panel.

Een opsomming van de punten waarin Prime Opinion zich onderscheidt van andere online onderzoekspanels:

  • Aanmeldbonus van €4,60, veruit het hoogste van allemaal
  • Heel, echt heel veel Nederlandse enquêtes en onderzoeken, op moment van schrijven zijn het er 287 (!!!)
  • Voordat je start kan je de recensies van medeleden van Prime Opinion lezen
  • Naar eigen zeggen liggen de verdiensten 50% hoger dan die van andere panels
  • Uitbetaling in geld óf in cadeaubonnen. Je kan kiezen tussen de maar liefst 66 grootste webshops van Nederland, zoals Bol, Coolblue, Etos, Gall& Gall, HEMA, My Jewellery, Prénatal en Zalando
  • Je doet automatisch mee in de maandklassementen, waarin de meest actieve leden met elkaar strijden om de topposities. Onder de toppers wordt iedere maand meer dan €1.300 verloot

Dan nog een leuke persoonlijke ervaring.. na de derde enquête die wij invulden over de nieuwe shampoo van een A-merk werd aan het einde gevraagd of we mee wilden doen aan een online interview via Zoom. Hiervoor ontvangen we dan €20 voor een gesprek van maximaal 20 minuten. Dat gesprek vindt overigens over enkele dagen plaats, maar het punt is, ook dit zijn wij nog nooit tegen gekomen bij andere online onderzoekspanels.

Probeer het zelf uit! Uitschrijven kan altijd met één klik!

We nemen Prime Opinion met stip op in het overzicht met de best betalende thuis verdiensites van Nederland!

Meld je gratis aan bij Prime Opinion en verdien!
.