Gratis Smuldier Hondenvoer Vers Vlees Brokjes t.w.v. €2,49ACTIE VOORBIJ 

Via deze 100% cashback actie kan jij je hond gratis de Vers Vlees Brokjes van Smuldier Hondenvoer laten proberen. Je kan kiezen tussen 6 smaken: Lam met rijst en Kip, Rund, Runderpens, Lam of Eend met groenten.

  • Lam met rijst of groenten: Lamsvlees is rijk aan ijzer en vitamine B12, ondersteunt het zenuwstelsel en spieren van je hond. Eiwitrijk en handige brokjes voor perfecte porties
  • Kip met groenten: Mager, verteerbaar en eiwitrijk: kip is perfect te combineren met groenten voor smaak en voedingsstoffen. Kipkarkas bevordert kauwen en spijsvertering
  • Rund of Runderpens met groenten: Verse, rauwe rundvleesbrokjes bieden hoogwaardige eiwitten. Gecombineerd met zorgvuldig gekozen groenten voor smaak, geur en essentiële voedingsstoffen. Eenvoudig te doseren en snel te ontdooien
  • Eend met groenten: Hoogwaardige eiwitten, rijk aan ook vitamine en mineralen als B6, B12, niacine, selenium en zink. En meer onverzadigde vetten in. Dat laatste is goed voor de huid en vacht van je viervoeter.

Koop een verpakking in de winkel, bewaar de kassabon en vul het formulier in op de actiepagina van Smuldier. Binnen 2 weken ontvang je het volledige aankoopbedrag van €2,49 terug op je bankrekening.

In de actievoorwaarden lezen we terug dat deze campagne t/m vrijdag 31 mei loopt. Heb je recent al aan eerdere cashbackacties van Smuldier meegedaan? Dan hebben we goed nieuws, want je mag gewoon nog eens meedoen.

Uiteraard geldt wel dat je deze actieperiode per huisadres één verpakking Smuldier Hondenvoer Vers Vlees Brokjes verpakking mag proberen.

Gratis tip! Wil jij een jaar gratis hondenvoer van Purina verdienen? Vul 3 huisdier gerelateerde enquêtes in bij het Maximiles Panel en verdien een jaar lang smullen!

Probeer gratis Smuldier Hondenvoer Vers Vlees Brokjes
.