Spin & Win een gratis Bol.com cadeaukaart t.w.v. €75ACTIE VOORBIJ 

Meerdere winnaars gezocht die gratis kans willen maken op een Bol.com cadeaukaart t.w.v. €75. Speel het spelletje Spin & Win en probeer in 3 beurten 3 dezelfde logo’s op een rij te spinnen.

Deze gratis winactie wordt georganiseerd door Lot of Happiness. Een relatief nieuwe en dus wat minder bekende, maar hard groeiende en prachtige loterij om meerdere redenen:

  • Kans op geldprijzen tot €1.000.000
  • De grootste kans van alle loterijen op een winnend lot (namelijk 1 op 5)
  • Ook kans op mooie XL-prijzen, zoals een all-in verzorgde cruise, de nieuwste gadgets en meer

Dan hebben we het mooiste onderdeel van Lot of Happiness nog niet eens benoemd. Met jouw lot steun je, zoals bij wel meer loterijen, een goed doel. Het verschil met de meeste andere loterijen is dat je zélf het goede doel mag kiezen. En dat valt niet mee, je kunt keuze tussen deze 3 zeer Goede Doelen:

  • Make-a-Wish Foundation (non-profit organisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult)
  • Cliniclowns (organisatie dat als doel heeft zieke kinderen, kinderen met een beperking of dementerende ouderen een stukje plezier te geven, zodat ze zichzelf kunnen zijn)
  • Duchenne Parent Project (een oudercollectief dat werkt aan het versnellen van de genezing en behandeling van de ziekte van Duchenne, een erg progressief-agressieve spierziekte dat all op jonge leeftijd kinderlevens verwoest)

Past deze loterij wel bij jou en wil je mee gaan spelen? Dan ontvang je nu ook een gratis Lot of Happiness lot. Voorwaarde is dan wel dat je minimaal één keer betaald meespeelt.

win een gratis bol cadeaukaart
.