Review gratis producten voor cadeaubonnen!

Meld je gratis aan bij marktonderzoeksbureau i-Say en test en review gratis samples en producten, zoals parfums van Lancôme, cosmetica, scheerspullen (m/v) en gezichtscrème in ruil voor cadeaubonnen van grote webshops als Bol.com, VVV, IKEA en Zalando. Na je aanmelding maak je ook nog eens kans op het winnen van één van de 30 Prepaid Mastercards t.w.v. €100.

Neem deel aan enquêtes en oefen hiermee daadwerkelijk direct invloed uit op producten die later in de winkelschappen komen te liggen. Hoe cool is dat?

Verdien in eerste instantie tot €4 per enquête of getest product. Daarnaast kent i-Say loyaliteitsbonussen toe, dat wil zeggen, hoe meer onderzoeken je doet, hoe meer je er aan overhoudt.

Het leuke is bovendien dat je bepaalde onderwerpen kunt uitsluiten, zodat je alleen deelneemt aan de onderzoeken die je leuk of interessant lijken. Daarbij moet natuurlijk wel aangemerkt worden dat wanneer je jezelf van veel onderwerpen uitsluit je ook aan minder onderzoeken deel kunt nemen en dus minder verdient..

Als je actief met i-Say aan de slag gaat (zo’n 10-15 minuten per dag) is het mogelijk zo’n €75 aan cadeaubonnen per maand te verdienen.

Toch mooi meegenomen, niet?

Wil je echt een leuk salarisje overhouden online onderzoeken combineer dan verschillende panels met elkaar. Lees hier alles over in ons blog met de best betalende onderzoekspanels van Nederland!

Test en review gratis producten in ruil voor cadeaubonnen
.