Test gratis dag- en nachtcrème van Vichy

Vrouwen in de overgang opgelet! Vichy is op zoek naar 30 vrouwen die het nieuwste anti-huidverouderingsproduct gratis willen testen. Het gaat om het testen van zowel een dagcrème als een nachtcrème door vrouwen die specifiek binnen de doelgroep ‘in de overgang’ vallen.

De Neovadiol-lijn is speciaal in het leven geroepen om de huiddichtheid van vrouwen in meno-pauze te hydrateren, verstevigen en verbeteren. De met veel zorg geselecteerde ingrediënten in de crème zorgen dankzij de elkaar versterkende werking voor een zichtbaar positieve uitwerking op de huidveroudering.

In ruil voor deze gratis anti-huidverouderingsproducten wordt van jou als tester verwacht dat je een vragenlijst invult. Ná de testperiode ontvang je ook nog een link waar je jouw mening over de crèmes moet geven.

Meld je snel aan bij Het Testpanel, want inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 15 oktober 09:00!

Volg de link om meer gratis producten te testen of klik door voor meer gratis samples of proefmonsters.

UPDATE! Deze actie is verlopen, maar als je je inschrijft voor marktonderzoeksbureau i-Say kan je met regelmaat gratis de nieuwste verzorgingsproducten testen van Vichy en andere a-merken. Met het geven van je eerlijke mening erover kan je er wel zo’n €75 per maand aan cadeaubonnen aan overhouden ook!

Test gratis dag- en nachtcrème van Vichy voor vrouwen in de overgang
.